Tour de Ötzi randonné!

Lördagen den 4:e januari sparkar vi igång randonnésäsongen med en 20-mils brevet med start och mål i Barkarby. Det är den klassiska rundan runt Mälaren som gäller, även kallad Tour de Ötzi.

Vi startar klockan 08:00 från Welcome hotell så se till att vara i tid för att hämta stämpelkort och hinna snicksnacka lite med varandra. Om ni är tidiga så kan ni ta en kaffe eller till och med äta frukost i restaurangen. Målgången är som tidigare på Lilla Barkarby som ligger ett stenkast från hotellet.

Anmäl er här: Anmälan till lopp.
Hämta gps-filen här: Gpsies.com
Läs mer om rundan här: Info.
Läs öllistan här: Öllistan.

Det är tre kontroller på rundan. Södertälje, Strängnäs och Bålsta.
I södertälje stannar vi på Shell och fyller på med kaffe och bullar. I Strängnäs är det lagom att äta lunch. Där har vi tidigare ätit på Strängnäs kebab men det finns en liten kiosk strax innan centrum som funkar bra också. I Bålsta är det shell som gäller igen. Det brukar vara ett bra ställe att ta en kaffe på innan det ska göras upp om de sista bergsprisen i Kungsängsbacken och Dalkarlsbacken.

Välkomna!

oetzi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Tour de Ötzi randonné!

  1. Åsa och Henrik says:

    Jösses vad sugen man blir. Vi kör ett test av uthålligheten i helgen. Faller det ut väl så hänger vi på låset, annars hänger vi i baren tills ni kommer.

    VH Åsa och Henrik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *