Välkommen till Randonneur Stockholm!

Här händer det grejer! Nytt för 2014 är att alla Stockholms-breveter kommer att samlas under en gemensam förening, Randonneur Stockholm. Vi har i dagarna skickat in papper för att bilda en förening som syftar till att främja långdistanscyklingen i Stockholm med omnejd. För att uppfylla detta mål ska föreningen arrangera Randonneurlopp och gemensamhetsfrämjande aktiviteter, som det så fint heter.

Vi kommer gå ut med mer information så fort vi har samlat ihop tankarna och bjuda in till en informationsträff. Meningen är att all information som rör Stockholms-randonné ska finnas här. GPS-filer till Breveter, länkar till lopp, allmän information, läsvärda länkar, tips och lite allt möjligt som är bra att ha. Det kommer också finnas en Facebook-grupp där vi kan sprida information om snicksnacka medlemmar emellan.

Ni som har möjlighet att följa med på årets första 20-milare (4:e januari från Barkarby) har chansen att få snicksnacka i flera timmar om det här. Hoppas ni vill vara med och göra randonnécykling till det nya heta! Välkomna!

bild (18)

/Randonné Stockholm