Audaxklunga på Täbys 20-milare

Den 5:e april går Täbys 20-milare. Daniel Säfström kommer då anordna en audaxklunga. Han leder i vanliga fall Hovets audaxgrupp från Welcome Hotel i Barkarby. Läs mer:

För att underlätta klungbildning i ett lagom tempo så kommer vi att ha en audaxklunga på 20 mila ifrån Täby. Fokus är att hålla ihop och ha det trevligt. Siktet inställt på lagom fart ca 22-24 km/h lite beroende på väder och vind. Klungan kommer att ledas av en erfaren Audaxkapten. Är man sugen att pröva på randonneurcykling så är en audaxklunga ett ypperligt tillfälle. Skall man förklara audaxcykling för den oerfarne så går det ut på att njuta när man trampar fram längs vägarna i prattempo.
/Henrik & Åsa

audax

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *