Tack för i lördags!

Tack alla som kom och körde Barkarbys 60-milare i lördags. Och ett jättetack till Henrik Öijer som hade hjälpt till att hitta de fantastiska vägarna. Och självklart tack till alla som följde och peppade oss på Happymtb, Twitter och Facebook. Det blev en härlig uppvisning av det snyggaste från Stockholm i det snyggaste av Dalarna. Med några ändringar på slutet så kommer det här bli en riktig pärla.

bild (2)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Tack för i lördags!

  1. Daniel Ridings says:

    Jag körde från Örebro i lördags. Det var kul att träffa på en och annan ute på samma vägar. Misery loves company.

    Det gör ont … fortfarande …

    Daniel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *