Lite uppdateringar på hemsidan.

Nu har vi lagt upp nästa års datum för våra brevetlopp under fliken ”Våra brevetlopp” i menyn. Därifrån hittar ni all information om loppen och hur ni anmäler er. På tal om att anmäla sig. Vi har ändrat lite där också. För det första så har vi separerat de olika startplatserna. Så om ni vill anmäla er till ett lopp i Täby så går ni helt enkelt dit. Vi har också gjort det obligatoriskt att fylla i namn, klubb och att man godkänner villkoren för att göra det lite enklare med administrationen.

Som ni kanske ser så har vi även fått en ny startplats. Japp det stämmer, vi kommer ha en start från Alcudia i vår. Vi kommer berätta mer om det här på höstmiddagen den 19:e.
Ja det var väl allt. Trevlig helg!
/Johan

IMG_8460

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *