Cykla långt på långfredagen!

Långfredagen är till för att cykla långt. Det hör man ju på namnet. Den 3:e april är ni välkomna till Barkarbys nya 20-milare. I vanlig Barkarby-anda så är rundan orekad och vi får nöja oss med ett GPS-spår för navigation. Om ni vill ha karta så föreslår vi att ni skriver ut den från gpsies.com i lämpligt format.

Här hittar ni mer information om GPS-spår och hur ni anmäler er. Om ni skriver i er mailadress så får ni bekräftelse på mail med information om Swish-betalning.

Det finns även en tråd på Happy mtb för loppet. Glöm inte att vi även har vår Facebook-sida och vår slutna Facebook-grupp om det skulle passa er bättre.

Om ni behöver mer information så finns våra kontaktuppgifter här. Det finns även information om datum och kontaktuppgifter till arrangörer på randonneurs.se om ni klickar er vidare till Kalender för 2015.

Välkomna!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.