Nybörjarträff och PBP-träff!

Vi kommer anordna en nybörjarträff (1:a juni) och en PBP-träff (18:e maj).

Nybörjarträff Randonneurcykling!

Randonneur Stockholm bjuder in till en introträff om randonneurcykling.  Träffen är öppen för alla intresserade. Det finns även ett 20 mila lopp den 6 juni för den som vill prova på i praktiken.

Vi kommer att svara på frågor och berätta lite allmänt om randonneurcykling. Vi går bland annat igenom:

• Vad skall man ha med sig
  • Klädval
  • Hur man hittar
  • Var och hur man stämplar
  • Nattens svårigheter
  • Hur man tränar
  • Hur ett lopp kan gestalta sig
  • Mat och dryck

Det kommer att finnas exempel på randonneurcyklar att beskåda samt minst en tvättäkta randonneur. Vi bjuder på kaffe och bulle. Alla intresserade är välkomna. Om du själv inte är intresserad men har en vän eller kollega som du tror kan vara intresserad så tipsa gärna vederbörande.

Plats: Östermalms föreningsråd, Valhallavägen 148

Tid: kl 18:30 den 1 juni

Anmälan via den här länken senast den 28 maj.

intro

Lokalen tar maximalt 40 deltagare. Vid eventuell överbokning så gäller först till kvarn.

PBP 2015

Randonneur Stockholm anordnar en PBP träff för medlemmar. Ambitionen är att sprida information och mingla. Denna träff är ett bra tillfälle att utbyta idéer och tankar samt minnas och drömma. Nybörjaren kan få ställa frågor och den erfarne kan få dela med sig av tips och berätta anekdoter och därmed bidra lite till mytbildningen kring PBP.

Plats: Östermalms föreningsråd, Valhallavägen 148

Tid: kl 18:30 den 18:e maj

Anmälan via den här länken senast den 13 maj.

PBP