Anmälan till Gotlandsresu 25-27/9

Anmälan görs i formuläret längst ner i inlägget! 
Nu upprepar vi förra årets trevliga Gotlandsresu! Denna gång ges även möjlighet att köra ett 20 mila brevetlopp.

Vi bor på Hotell Solhem precis utanför ringmuren i Visby. 20 dubbelrum är undanlagda 25-27/9. De kostar 600:-/rum och natt.

Hotellet erbjuder säker cykelförvaring i ett konferensrum.
Fredag 25/9 16:35-19:50 Färja Nynäshamn-Visby. Inkvartering på hotellet.
Lördag 26/9 20 mila brevetlopp, Gemensam middag i Visby
Söndag 27/9  c:a 13 mil cykling. Färja Visby-Nynäshamn 16:00-19:15
Rutterna är ännu inte beslutade men fjolårets rutter var riktigt fina så det är väl ingen dålig gissning att det kanske blir samma igen.http://www.gpsies.com/mapFolder.do?id=35084
Anmälan till Gotlandsresu görs till oss här på hemsidan så att vi vet vilka som ska med. Logi och resa bokas därefter genom att ringa eller maila till Destination Gotland (0771-22 33 50 eller idrottsresor@destinationgotland.se ), ange att ni vill resa med Randonneur Stockholm 25-27/9. Uppgifter de behöver är namn, personnummer (år månad dag), adress och telefonnummer och vilken färja ni vill åka med. Kom också ihåg att boka plats för cykeln på färjan (kostar 100:- t & r).
Om ni vill dela ett dubbelrum får ni komma överens om vem av er som bokar rummet och göra upp sinsemellan om kostnaden efteråt. Vi kan även hjälpa till att förmedla kontakt om ni vill ha del i dubbelrum.
Färjetiderna  är en rekommendation för att så många av oss åker tillsammans. Ni kan fritt ändra tider om ni vill förlänga vistelsen.
Hösten är den underbara tiden då drömmarna och minnena möts. Det blir sålunda mycket tid att diskutera årets äventyr och det som vi drömmer om för nästa år.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.