Introduktion till Randonneurcykling!

FULLBOKAT!!

Randonneur Stockholm bjuder in till en introträff om randonneurcykling.  Träffen är öppen för alla intresserade. Det finns även ett 20 mila lopp den 21 maj i Uppsala för den som vill prova på i praktiken.

Vi kommer att svara på frågor och berätta lite allmänt om randonneurcykling. Vi går bland annat igenom:

•  Vad skall man ha med sig

•  Klädval

•  Hur man hittar

•  Var och hur man stämplar

•  Nattens svårigheter

•  Hur man tränar

•  Hur ett lopp kan gestalta sig

•  Mat och dryck

Det kommer att finnas exempel på randonneurcyklar att beskåda samt minst en tvättäkta randonneur. Vi bjuder på kaffe och bulle. Alla intresserade är välkomna. Om du själv inte är intresserad men har en vän eller kollega som du tror kan vara intresserad så tipsa gärna vederbörande.

Vi hoppas även förmedla den underbara tjusningen med randonneurcykling. Den underbara känslan av att på egen hand kunna cykla vart man vill och hur långt som helst. Ynnesten av att få en relation till årstider, landskap och småorter. Att få uppleva sommarsolnedgången i goda vänners lag på Omberg, facebookglädjen när Elsa Andersons konditori i Norberg skall byggas upp, vaktparaden i den underbara trästaden Eksjö, totalbonkad inte sovit på hur länge som helst körandes upp för någon evighetsbacke i Bollnästrakten i ett helvetesregn som man enkom trodde fanns på sydligare breddgrader. Randonneurcykling erbjuder möjligheten att få lov att bättre känna sig själv och sin omgivning. M.a.o. randonneurcykling är ett personlighetsutvecklande intresse.

Plats: Östermalms föreningsråd, Valhallavägen 148

Tid: 16/5 kl 18:30

Max 16 deltagare, först till kvarn gäller.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.