Lite info om lördagens slottsrunda.

Kontroll nummer två på Slottsrundan är Södertuna slott. Södertuna slott ligger strax efter Gnesta och dit är det 9 mil så man kommer att vara där vid lunchtid. Vill man äta där så behöver man förboka. Man kan välja mellan tvårätters för 195 kr eller räksallad för 125 kr. Tycker man detta är lite dyrt så kan man istället äta i Gnesta och då ha Södertuna som en fotokontroll. Slottet är abonnerat av andra från 14:00 så vi bör vara där senast 13:00 för att hinna äta i lugn och ro, men det bör inte vara något problem (totalsnitt 22,5 km/h räcker).

På lördagens slottsrunda kommer det även att erbjudas en Audaxgrupp. Vår rutinerade Audaxkapten Daniel Säfström kommer att hålla ihop en grupp. Rullsnitt beror på deltagare, men gissningsvis någonstans runt 25 km/h. Audaxklungan kommer att luncha på Södertuna slott så vill ni köra Audaxen måste ni beställa lunch.

Jag gör en gemensam beställning för de som vill ha lunch. Skicka ett mail till Randonneursthlm@gmail.com senast torsdag 09:00 om du vill äta på slottet, om du vill ha sallad eller tvårätters och även speciella kostönskemål.

/Åsa

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.