Hallå i stugan!

img_3540

Kära cykelvänner! Säsongen börjar lida mot sitt slut (om den nu gör det). Som tur är så är det bara två månader innan den drar igång igen med Tour de Ötzi i början av januari! Vi har en brevet från Uppsala den 8:e oktober som vi ser fram emot och hoppas att många kör. Bra väder och medvind är beställt! Våra Uppsala arrangörer klurar just nu på lämplig bansträckning, det blir nog kanon, det brukar det bli!

I helgen kördes en 20 milare ”sportgrus” från Södertälje. En succé! Vi hoppas kunna klämma in den i kalendern även nästa år! Planering av aktiviteter och lopp för 2017 pågår för fullt. Kalendern kommer  som vanligt att bli fullpackad med många möjligheter till fin cykling under 2017! Riktigt roligt! Kalendern dyker upp på randonneurs.se så småningom och säkert en blänkare om detta på vår hemsida.

I övrigt har vi i styrelsen klurat på lite spännande aktiviteter framöver. Vår traditionsenliga höstmiddag kommer självklart arrangeras även i år. Planen är i slutet av november. Mer info kring denna kommer under oktober. Sedan har vi lite andra idéer som vi hoppas kunna realisera under 2017. Mer info om detta kommer på höstmiddagen och årsmötet! Stay tuned!

Om du sitter och ruvar på någon aktivitet som du skulle arrangera i klubbens regi så är du varmt välkommen att kontakta någon i styrelsen. Vill du på annat sätt arrangera dig i klubben så är det också välkommet!

//Styrelsen via Jensa