Cykelresa till Högbo bruk

Boka helgen den 16-17 september 2017 i kalendern! Då är planen att vi gör vi vår årliga cykelresa. Denna gång går färden till Högbo Bruk utanför Sandviken. Startplats blir mest troligt i Barkarby och det är lite drygt 19 mil cykling upp till Högbo beroende på vilka vägar vi väljer.
flygbild_herrgardar
På hotellet är 10 st dubbelrum bokade. Kostnad är 2000 kr per person. I detta pris ingår eftermiddagskaffe när vi kommer upp och efter det tillgång till en spaanläggning för att fräscha upp oss inför kvällen. Ingår gör också en trerättersmiddag på kvällen och en stor frukostbuffé på morgonen efter. Det kommer finnas rum för säker förvaring av våra cyklar under natten. Det som tillkommer är kostnad för dryck under middagen. Vi planerar att ha en transport av väskor upp för den som vill kunna byta om till något mer passande för en middag och ej får plats med detta i cykelväskan. Först till kvarn gäller. Blir vi snabbt fler än 20 st försöker vi få loss fler rum på hotellet. Mer information och anmälan kommer inom kort!
/Styrelsen
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.