Häng med på Cykelresa till Högbo bruk 22-23 september 2018

Förra året vid den här tiden cyklade vi från Bålsta till Högbo Bruk längs slingrande vägar. DSC_0020I Gysinge stannade vi och fikade vid forsen åt lite lunch och kaffe. Vi diskuterade minnen, berättade om våra drömmar och njöt av solen och det härliga vädret. Det är något visst med luften på hösten. Vi lyckades hålla samman skaran till det återstod en sisådär 1 km då några valde att lägga in spurten. Väl framme i Högbobruk möttes vi av Afternoon Tea med mängder av godsaker. Sedan spaa vi lite och därefter trerätter middag. Dagen efter cyklade vi med ett stort leende åter till Bålsta.

IMG_0205

Följebilen bjöd på fika på vägen. Där och då så insåg vi vilken toppenhelg vi hade fått vara med om och bestämde oss för att detta måste vi göra till en tradition.

Visst hänger du med? Det kostar 2300:-/person,och då ingår afternoon tea, spa, en fantastisk trerättersmiddag, del i dubbelrum och en underbar frukost. Ingår gör även transport av väska och följebilsfika på vägen.

Anmäl dig här: https://goo.gl/forms/T0sYhUln1zEaxb6u2

Anmälan är bindande och info kring betalning kommer i bekräftelsemailet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.