Nyfiken på Randonné?

Vi inbjuder härmed till nybörjarträff. Känner du dig osäker på om du tillhör målgruppen, så tillhör du målgruppen. Ambitionen med detta möte är att nå ut till de osäkra och avdramatisera randocyklingen och svara på dina frågor. Mötet leds av två inbitna randorävar Åsa och Henrik Hittig. De arrangerar randoloppen ifrån Södertälje och har varit med och lett nybörjarträffar ett flertal år.

De har förutom sin gedigna erfarenhet inom randocykling även en hel del minnen ifrån deras nybörjarmissar och nybörjarnojor när de började med randocykling 2006. Det finns även goda chanser för att de kommer att förmedla varför de älskar randocykling samt ge lite tips på vad man skall ha med sig, hur man ska klä sig och hur man tränar för att klara av att cykla långt.

Varmt välkommen hälsar styrelsen

6/5 Erbjuder vi ett nybörjarmöte till alla nyfikna. Här kan du få svar på alla dina frågor. Välkommen till Östermalms Föreningsråd 18:30. Vi behöver din anmälan för att planera fika och även för att se till att lokalen inte blir överfull. Mötet är gratis och öppet för alla nyfikna, medlem eller ej. Länk till anmälan

11/5 kommer vi att köra gruppcykling i ”alla-ska-med-tempo” (typ 25 i rullsnitt) för de som önskar på en 20-milare från Uppsala. Detta är ett bra tillfälle att få se hur det funkar i praktiken, och ger även många timmar av möjligheter att prata med rutinerade randonneurer. Länk till anmälan