Södertälje 1000 km

För att ladda ner GPS-spåret så klickar ni bara på länken och laddar ner spåret från GPSies till din dator eller enhet.

12 Responses to Södertälje 1000 km

 1. Kenneth says:

  Hej,

  Jag skulla bara fråga, om der finns någon ’bag-drop’ service eller en enkelt overnatningsmölighet på 100milaren eller om jag får reckna med ’full selfservice’?

  Vänliga hälsningar

  Kenneth

 2. CykelNisse says:

  Hej!

  När kommer GPS-filen uppdateras för att visa start/mål i Södertälje?

  mvh
  //Nisse

 3. Kalle abrahamsson says:

  Hej
  Lite sugen på att hänga på
  Ser det ut Arbil några som dyker upp?
  Finns det någonstans att parkera bil på?
  Mvh kalle

  • Åsa Pettersson says:

   Vore kul att se dig Kalle! 8 anmälda hittills. Då sanna randonneurer brukar anmäla sig så sent som möjligt och dessförinnan kolla väderleksprognoserna varannan minut så gissar vi på 15. Vad gäller parkering så finns det en pendelparkering 800 meter från starten vid Östertälje station. Alternativt finns det gott om villagator i närheten där man borde kunna hitta en parkeringsplats.

 4. Mika alen says:

  Finns det en möjlighet att kunna ladda ner pdf filen vägnoter? Som det ser ut nu på googledocs så går det bara att skriva ut. Jag skulle gärna vilja ha dom digitalt i mobilen ifall ngt händer. Jag tar gärna emot dom via mail eller länk till nedladdningsbar sida,eller är det jag som har otur när jag tänker, hittar hursom helst ingen knapp för d/l på sidan.

 5. Mika alen says:

  Jag avanmäler mig från BRM 1000 Södertälje. Det blir för krångligt med boendet och jag vägrar köra +500 km på första stinten. Jag har ägnat över 3h till att hitta lämpligt boende längs vägen och gått bet (precis som förra året). Förslagsvis kan vi hjälpas åt med telefonnummer/adresser till lämpliga logiplatser (runt 400 km) nästa år. Ha det bra ni som cyklar!

 6. Lars Johan Karlsson says:

  Jag har precis boka in mig på Kinna Stadshotell +500 men det gick bra förra året och sen tog jag Kisa Värdshus . Jag tänker ta frukost på båda ställena. Hoppas att min anmälan till loppet gick bra igår kväll.

 7. Kalle says:

  Klev av i linköping. Lite för klen kropp för att fortsätta hoppas er tur blir bättre

 8. Kalle says:

  Klev av i linköping
  Lite för otränad för att det skulle vara värt det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *